ППМ програм

педагошко-психолошког-методичког

образовања наставника

прочитај више

еПеф Студент

веб апликација за пријаву испита

еПЕФ

Студентски дом

у Студентском дому обезбеђен је смештај за 140 студената

прочитај више

Историја и традиција

Факултет баштини традицију учитељске школе "НОРМА" од 1778. године

прочитај више

Отворени су позиви за ТCА догађаје намењене омладинском сектору

Заинтересовани појединци активни у области неформалног образовања младих се могу информисати о ТCА (Training and Cooperation Activities) догађајима на које је Фондација Темпус у могућности да пошаље учеснике из Србије у текућој години.

За учешће на свим догађајима са списка, изабраним кандидатима Фондација Темпус рефундира 95% трошкова путовања након повратка са догађаја, док организатори покривају смештај и храну за учеснике.

Отворени позиви:

Mental Health in Youth Work: Inspirational Event

Од 22.5.2023. До 25.5.2023.  Португал

Овај велики међународни догађај на тему менталног здравља младих има за циљ да инспирише учеснике идејама, методама и праксама које промовишу ментално здравље у раду са младима. Планирају се интерактивне активности, активно учешће младих, као и много прилика за умрежавање.

Циљна група: Формирајте тим састављен од 1 омладинског радника и 1 до 2 младе особе. Попуните САЛТО пријаву са подацима о свом тиму и напишите шта вас мотивише да се придружите.

Рок за пријаву 17.4.2023.

Више информација и пријаве на линку: http://trainings.salto-youth.net/11088

Step over your border, and get to know your neighbours!

Од 19.6.2023.  До 23.6.2023. Мађарска 

Овај пројекат има за циљ да подстакне сарадњу између организација које раде са младима на мађарском језику. Учесници који долазе из Мађарске, Румуније, Србије, Словачке и других земаља моћи ће да искористе предности географске и културолошке близине у планирању заједничких пројеката. Радни језик догађаја је мађарски.

Циљна група: Омладински радници, омладински лидери и менаџери омладинских пројеката. Учесници морају говорити мађарски језик и користити мађарски у раду са младима.

Рок за пријаву:  20.4.2023.

Више информација и пријаве на линку: http://trainings.salto-youth.net/11118

 

Delving into Southern Innovative Practices” Youth@Work Forum

Од 5.6.2023.  До 9.6.2023.  Кипар

Овај Форум ће бити прилика за размену знања и искустава која доприносе запошљивости, предузетништву и социјалној инклузији младих. Циљ Форума је да се учесницима обезбеди платформа за учење и истраживање иновативних иницијатива и пракси које унапређују и развијају вештине и компетенције младих људи.

Циљна група: Омладински радници, тренери, лидери, менаџери омладинских пројеката, креатори омладинских политика, омладински тренери, млади предузетници и представници локалних самоуправа.

Рок за пријаву:  30.4.2023.

Више информација и пријаве на линку: http://trainings.salto-youth.net/11152