ППМ програм

педагошко-психолошког-методичког

образовања наставника

прочитај више

еПеф Студент

веб апликација за пријаву испита

еПЕФ

Студентски дом

у Студентском дому обезбеђен је смештај за 140 студената

прочитај више

Историја и традиција

Факултет баштини традицију учитељске школе "НОРМА" од 1778. године

прочитај више

Активности у Прихватном центру у Сомбору

У оквиру сарадње Екуменске хуманитарне организације (ЕХОНС), Комесаријата за избеглице и миграције Републике Србије (КИРС), Високог комесаријата Уједињених нација за избеглице у Србији (УНХЦР), Центра за кризну политику и реаговање (ЦРПЦ) реализоване су активности подршке Прихватном центру.

Обухваћено је више активности. Поред ликовне радионице и садњи туја којима се оплеменио Прихватни центар, сегмент активности представљао је и едукативни део који укључио је студенте Педагошког факултета у Сомбору.

Представници нашег факултета биле су доц. др Милица Војводић Савић, асс. Радмила Зечевић и студенткиња Барбара Репман које су имали прилику да чују разне информације везане за миграције, а едукацију су одржали представници Центра за кризну политику и реаговање. Наведена тема упознала је присутне са особеностима у раду и стављен је акценат на потребне градње искуствене сензибилисаности у раду са наведеном циљном групом.

Дата активност део је сарадње наведених актера, а са циљем да се допринесе стварању инклузивног окружења у ком различитости, у овом случају култура неће стварати зид међу људима.

IMG 1910

IMG 1911

IMG 1912

IMG 1913

IMG 1914