ППМ програм

педагошко-психолошког-методичког

образовања наставника

прочитај више

еПеф Студент

веб апликација за пријаву испита

еПЕФ

Студентски дом

у Студентском дому обезбеђен је смештај за 140 студената

прочитај више

Историја и традиција

Факултет баштини традицију учитељске школе "НОРМА" од 1778. године

прочитај више

Завршен први циклус радионица ,,Дигитални свет" и позив за други

У току новембра и децембра месеца реализовано је шест радионица везаних за предмет Дигитални свет у оквиру којих су ученици другог и трећег разреда ОШ ,,Доситеј Обрадовић” у Сомбору и ОШ ,,Никола Тесла” у Кљајићеву учили да користе различите алате и графичке елементе у оквиру програма Microsoft Paint како би креирали слике ракете, аутомобила и танграма, које су потом коришћене у сврху симулације објекта у покрету. Радионице је осмислио и водио асистент др Немања Лукић уз подршку студенткиња Анастасије Петровић и Александре Јањић, као и проф. др Весне Родић Лукић и сараднице Данице Клипа.

Ученици су показали изузетно интересовање, креативност и жељу да науче нешто ново, што је допринело да на самој радионици остваримо и веће резултате од предвиђених и тиме још више закорачимо у свет дечије маште и стваралаштва. 

Управо зато смо са вама и у другом полугодишту и настављамо са нашим радионицама! 

Уколико сте заинтересовани да са вашим ученицима обогатите знање из предмета Дигитални свет и/или немате могућности да исти реализујете  у вашој школи, пишите нам!

У поруци је потребно послати:

  • име и презиме учитеља и број телефона
  • разред и назив школе
  • наставна јединица и издавач уџбеника 

Рок за пријаву је 16. јануар 2023.

Можете нас контактирати путем Инстаграм и Фејсбук странице Педагошки факултет Сомбор или путем мејл адресе: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 0 02 05

1.1

1.2

1.3